Garantie

Informatii si conditii garantie

Societatea SENS TEAM S.R.L., cu sediul social în localitatea Popesti-Leordeni, Str. Maica Tereza, nr. 9, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J23/3841/2017 şi având CUI 37980922, atribut fiscal RO, in calitate de Vanzator, acorda o garantie pentru urmatoarele elemente:

1) MOTOR
- bloc motor
- pistoane
- camasi
- segmenti
- biela
- cuzineti
- arbore cotit
- chiulasa
- garniture de chiulasa

2) CUTIE DE VITEZE
- toate componentele interne ale acesteia

Asiguram pentru orice autovehicul o garantie de 6 luni sau 15.000 km incepand cu momentul predarii.

Nu sunt cuprinse in garantie elementele de legatura intre motor si cutia de viteze (rulment presiune, placa presiune, disc ambreiaj, etc.).
Garantia se acorda numai in unitatile service agreate de vanzator. Pentru a beneficia de garantia acordata, orice interventie asupra motorului si a cutiei de viteze se va efectua doar in unitatile service agreate de vanzator.
In cazul defectiunii elementelor aflate in garantia autovehiculului rulat, cumparatorul este obligat sa anunte in scris si in cel mai scurt timp Vanzatorul in scopul constatarii cauzelor care au determinat defectiunea, fara a interveni asupra autovehiculului.
Cumparatorul va fi de acord cu starea de functionare a autovehiculului, verificand atent autovehiculul – starea acestuia (inclusiv , dar nu limitativ starea de uzura) si a tuturor componentelor sale, sub aspectul carcateristicilor estetice, fizice, tehnice si fuctionale, fiind constient de faptul ca autovehiculul este second hand (rulat). Cumparatorul este informat cu privire la starea tehnica a autovehiculului, care corespunde vechimii si numarului de kilometri, de faptul ca toate componentele sale mecanice, electrice si electronice prezinta diferite grade de uzura.

Cumparatorul este constient si este de acord ca autovehiculul poate sa fi avut interventii din punct de vedere mecanic si/sau estetic. Conditiile de vanzare si garantie se completeaza cu dispozitiile aplicabile prevazute art.1707-1718 din Codul Civil, precum si cu dispozitiile aplicabile prevazute de Legea nr.449/2003, actualizata prin Ordonanta nr.9/2016.

Nu oferim garanţie pentru:

a) garnituri, manşoane de garnituri, simeringuri, furtune şi ţevi, inele de etanşare pe
arbore, bujii şi bujii incandescente, carburanţi şi aditivi, substanţele chimice, filtrele, lichidul de răcire, freon, lichidul hidraulic, uleiuri, grăsimi şi alţi lubrifianţi;
b) elemente de uzură

In mod suplimentar, garanţia nu acoperă defecţiunile:

c) datorate accidentelor, ceea ce înseamnă un eveniment exterior cu caracter imediat, brusc, prin forţă mecanică;
d) săvârşite cu intenţie, datorate incendiului şi exploziei, furtului, utilizării neautorizate, utilizării necorespunzătoare, tâlhăriei sau sustragerii, prin efectul direct al furtunii, grindinii, trăsnetului, cutremurului sau inundaţiei;
e) rezultate ca urmare a participării la manifestări care au caracterul unor curse auto sau ca urmare a curselor de probă aferente;
f) apărute ca urmare a faptului că autovehiculul este supus unor sarcini pe ax sau a unor sarcini de remorcare mai ridicate decât cele stabilite ca admisibile de către producător;
g) care apar ca urmare a utilizării unor combustibili necorespunzător